Kandik
Ferenc
A
szakács szakmával 1962-től ismerkedtem meg a Miskolci Vendéglátó
Vállalatnál, 1973-ban középfokú vendéglátó-képesítést szereztem.
Huszonkilenc évet töltöttem egy vállalatnál, melynek különböző üzleteiben
dolgoztam. A központi hidegkonyha vezetője voltam 22 éven keresztül
1997-ig.
A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Észak-Magyarországi Regionális
Szervezetének, majd Miskolc és Környéke Regionális Szervezet elnöke
vagyok 1994-től.
Szakmai kitüntetéseim:
- Többszörös
vállalati kiváló dolgozó
- Belkereskedelmi
miniszter kitüntetettje
- Mesterszakács:
1982
- Venesz
József díj 1990 (a szakács szakma legmagasabb hazai kitüntető
címe)
Szakmai
versenyeken elért eredményeim:
1986.
Prága "GASTROPRAG"; a nemzeti válogatott tagja:
két aranyérem
1987.
Bázel szakács világbajnokság; a magyar csapat tagja: egy ezüstérem
1990.
Salzburg; regionális csapat vezetője: két aranyérem
1992.
Klagenfurt; magyar csapat tag: egy aranyérem, és a szakmai nagydíj
1992.
Frankfurt, Gasztronómiai Olimpia; egyéni induló: egy ezüstérem
|